sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Asiaa perunasta

Törmäsinpä mielenkiintoseen asiaan tuolla netin ihmeellisessä maailmassa. Ajattelin sitten jakaa asian teijän kanssa, rakkaat lukijat.


Eli kyse on perunan yhdestä ominaisuudesta. Nimittäin kuinka peruna sitoo suolaa itseensä. Eli jos tulee sattumoisin joskus vähän ruokaan hulahtamaan suolaa liikaa, niin ei hätää. Peruna tulee avuksi!

Näin se siis tapahtuu: Kuori peruna, leikkaa puoliksi ja nakkaa puolikkaat suolaisen ruuan joukkoon. Anna perunan puolikkaiden olla ruoan seassa 15-30 minuuttia.
Tämä niksi toimii erityisesti keittojen kanssa, mutta sitä voi hyödyntää myös patojen, laatikoiden ja sen sellasten kanssa.
Alkuperäisen artikkelin voi halutessaan lukasta täältä.

En oo testannu, mutta uskoisin että toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti