torstai 15. marraskuuta 2012

Runkoa pystyyn


13.11.2012 oli perustusten päälle tehty kiertämään alajuoksut.

Sittenpä jotenki tuntu että talo suureni, verrattuna pelkkiin perustuksiin ja pohjaan. Kun 14.11.2012 runkopalkit oli noussu pystyyn. Ikkunoiden ja ovien paikatki jo näkyy.


 Kuva on otettu tiellepäin tulevasta julkisivusta. Oikealta lähdettynä ensimmäinen ikkuna-aukko on meidän (vanhempien) makuuhuoneen ikkuna. Sitten ikkuna, jonka kohdalle tulee ruokapöytä. 
Kaponen ikkuna-aukko tulee keittiöön jääkaappi-pakastin -yhdistelmän ja tason väliin.
Tuossa sinisen putken kohdalla on pääoven aukko. Sen vieressä näkyvä pieni neliö on vessan ikkuna.


Tämä kuva on siis talon "sisältä" otettu.


Tässä kahden vierekkäin olevan makuuhuoneen ikkunat. Edellistä kuvaa vastapäätä ovat siis nämä.

Tässä oikeassa laidassa on edellisessä kuvassakin näkynyt makuuhuoneen ikkunan paikka. Iso ikkuna vasemmalle siirryttäessä on olohuoneen ikkuna. Se tulee olemaan siis ISO ja turvalasia. :)
Seuraavana on ovi-aukko olohuoneesta takaterassille. Ovi tulee olemaan lähes kokonaan lasia. Ajateltiin, että kun olohuoneeseen ei tule kuin yksi ikkuna, niin maksimoidaan luonnonvalon määrä sillä, että ovi tulee isolla lasilla ja ikkuna on iso. (Hienosti selitetty :) )
Seuraava ovi-aukko on kodinhoitohuoneesta takaterassille.

Tässä sitten näkyy (edellinen kuva jää siis oikealle laidalle) saunan pitkulainen ikkuna, meidän makuuhuoneen pitkula ja normi-ikkuna sekä ruokapöydän kohdalla oleva ikkuna.

Ja olihan se tontille tämäkin tullut...


2 kommenttia:

  1. Oi joi mikä projekti menossa, muistui niin hyvin oma mieleen kymmenen vuoden takaa kun noita kuvia katseli.

    Kiitos kommentistasi! Tuo villatopsi mikä oli kuvattuna on tilattu WWW:ltä eli http://www.worldofwool.co.uk/ tuolta löytyy eri lammasrotujen villoja tehdaskammattuina ja värjättyjä sekä värjäämättömiä. Lisäksi villatopseja löytyy Villavyyhdin kaupasta www.villavyyhti.fi sekä myös Titityyn verkkokaupasta. Olen itse tilannut näiltä kaikilta ja olen ollut tyytyväinen ostoksiini.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan ittellesi. Juu pitääpä kattoa noista paikoista että tilaisin. =) Ei ois kylläkään tarkotus kehrätä (vielä, opettelen sen myöhemmin) vaan tehä ehkä sellanen peitto. Katsotaan miten onnistuu. =)

    VastaaPoista